Psykoterapiapalvelut

Psykoterapiapalvelut
yksilö-, pari- ja perheterapia

Psykoterapiapalveluissamme tarjoamme yksilö- ja pari- ja perheterapiaa. Asiakaskuntamme koostuu lapsista, nuorista sekä aikuisista. Psykoterapeuttiemme Aleksin ja Eeva-Leenan henkilökohtaisista kuvauksista voit katsoa tarkempia yksityiskohtia. Vastaanotosta on mahdollista saada KELA:n kuntoutuspsykoterapiakorvaus (57,60 e / istunto).

Vastaanotolle tulijat toivotamme tervetulleiksi idylliseen ympäristöön, Pohjolan kaupunginosaan, 1920-luvun tunnelmalliseen puutaloon. Köydenpunojankatu 2 B 8:ssa sijaitseva vastaanotto on aivan Turun keskustan kupeessa; kävellen kauppatorilta noin 15 min. Juna- ja bussiasema ovat aivan vieressä. Alueelle on mukava myös tulla pyöräillen.

Ohjeet vastaanotolle saapumiseen voit ladata yhdellä A4-sivulla olevana pdf-tiedostona. Voit printata pdf:n mukaasi tai ladata puhelimeesi talteen TÄSTÄ ALEKSI JALAVA

0400 578 754 / aleksi.jalava [at] metodi.fi

psykologian maisteri, laillistettu psykologi, psykoterapeutti, yksilö- ja pariterapia:  Tee tästä tarkistus Valviran tietokannasta: Terhikki
– kognitiivisen yksilöpsykoterapian ylemmän erityistason (YET) täydennyskoulutus, KELA-pätevyys, kognitiivisen psykoterapian kouluttajakoulutuksessa 2017-19 (vastaa ent. nimike “VET / vaativa erityistaso”)

– paripsykoterapian täydennyskoulutus
– kliinisen hypnoterapian täydennyskoulutus
– Lontoossa Pink Therapy -psykoterapiayhteisön täydennyskoulutus Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuuden terapiaan
– Kotimaassa ja ulkomailla säännöllinen osallistuminen psykoterapiatyöskentelyä koskeviin seminaareihin, kongresseihin ja workshop-päiviin.

vastaanottotyöskentelyssä:
* vastaanotto yksilöasiakkaille sekä pariskunnille
* kognitiivisen psykoterapian menetelmät, mm. kognitiivinen käyttäytymisterapia
* kognitiivisen lyhytterapian menetelmät
* perehtynyt terapeuttisessa työskentelyssä erityisesti seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden teemoihin
* hypnoosi ja hypnoterapian menetelmät (mm. tupakkavieroitus, painonhallinta, esiintymisjännitys, unettomuus, paniikkioireilu, elämäntapamuutokset)
* psykologiset yksilötutkimukset, ns. testaukset
* mindfulness (tietoinen läsnäolo) -harjoitukset
* jännittäjäryhmien vetäminen sekä jännittäjien kanssa yksilötyöskentely
* vuorovaikutteisen kehityspsykoterapian menetelmät

luottamustoimet:
Aleksi on ollut kautta vuosien ammatillisesti aktiivinen ja toimii Kognitiivisen psykoterapian yhdistyksen, Tieteellinen hypnoosi ry:n sekä Varsinais-Suomen perheterapiayhdistyksen hallituksissa.

Etävastaanotolle pääset Chromella tai Firefoxilla suoraan tästä: 

Katso tästä Chrome-opastusvideo

Katso tästä Firefox-opastusvideoEEVA-LEENA KATAJA
0400 578 752 / eeva-leena.kataja [at] metodi.fi

psykologian maisteri, laillistettu psykologi , psykoterapeutti, perheterapia, väitöskirjatutkija: Tee tästä tarkistus Valviran tietokannasta: Terhikki

vastaanottotyöskentelyssä:
* yksilö-, pari- ja perhetyöskentely